Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ......ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΥΣΟ 74 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ......ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ....

Εκκλησία , ένας γιγάντιος χρηματοοικονομικός οργανισμός .
Το Νεοελληνικό Κράτος μετά την Επανασταση του 1821 και γύρω στο 1880 υπέστη μια οξύμωρη και ανιστόρητη πολιτισμική και ιστορική ζεύξη, της Πολιτείας που ειναι έρμαιο και όμηρος της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας. Από τότε η θεοκρατία αυτή επιβιώνει και ευνοεί την εγκαθίδρυση πολιτικών καθεστωτων απόλυτης και αμετακίνητης πολιτισμικής στασιμότητας και διαιωνίζει την διανοητική καθυστέρηση των Ρωμιών.

Η αναζήτηση των παραμέτρων, που θα επιδρούσαν στην σύνθεση μιας συγχρονης ελληνικής εθνικής υπόστασης και φυσιογνωμίας , άρχισε να εκδηλώνεται μετά τα μέσα του 18ου αιώνα και πήρε τη μορφή ευθείας σύγκρουσης με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Τα γνωστότερα αλλά όχι και τα μόνο κείμενα πολεμικής από την πλευρά του ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ έιναι η " Αδελφική Διδασκαλία " του Αδαμάντιου Κοραή , οι " Κρίστωνος Στοχασμοί" , ο " Ρωσσοαγγλογάλλος " και η περίφημη " Ελληνική Νομαρχία" του Ανωνύμου του Έλληνος.

Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ επιμελήθηκε στο Παρίσι την επανέκδοση των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων με τα θρυλικά " Προλεγόμενά " του .
Έτσι επανακαθιερώθηκε από τον Διαφωτισμό και μετά από περίπου 1.700 χρόνια απαξιώσής της η ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΕΛΛΗΝ" αντί του ΡΩΜΙΟΥ , που προπαρασκεύασε πνευματικά την έκρηξη της Επαναστάσεως του 1821.

Με τον τερματισμό του ενόπλου αγώνα το 1828 οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες μαζί με τους βυζαντινοαναθρεμμένους φαναριώτες της ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας έκαναν τα πάντα, για να επικρατήσουν στην κρισιμώτερη μάχη επί ελληνικού εδάφους κατά του Διαφωτισμού , δηλαδή κατα μιας σύγχρονης ευνομούμενης κοινωνίας που θα έβαζε φραγμό στην επαναφορά της νεοβυζαντινού τύπου θεοκρατίας.

Ιδού ένα χρονικό των κυριώτερων φάσεων της μετατροπής της νεολληνικής πολιτικής σε εξάρτημα της Ορθοδοξίας.

1832 : Το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως Απαγορεύει την ανάγνωση των έργων του Αδαμαντίου Κοραή.

1833 : Ρυθμίζεται νομοθετικά το αυτοκέφαλο της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας στο κρατίδιο και πεθαίνει ο Αδαμάντιος Κοραής.

1834: Επανέρχοναι οι γονυκλισίες και οι νηστείες.

1838 : Θεσμοθετείται η εθνική εορτή της 21ης Μαρτίου 1821 να γίνεται την 25η Μαρτίου, δηλαδή την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Με την παραχάραξη αυτής της αληθειας δεν υποβαθμίστηκε μόνο σκόπιμα η Επανάσταση κατά των Τούρκων , αλλά υποχρεώθηκαν οι Ρωμιοί να προσκυνούν τους εχθρούς της.

1839 : Αποκαλύπτεται η συνωμοσία της περιβόητης " Φιλορθοδόξου Εταιρείας" τα μέλη της οποίας μισθοδοτούντο από την Ρωσσία και εξυπηρετούσαν τους στόχους αυτής στη Θεσσαλονίκη. Ηπειρο και Μακεδονία και την μετατροπή της Ελλάδος σε κράτος δορυφόρο της.
Παρά την αποκάλυψη του ρόλου της "Φιλορθοδόξου Εταιρείας" αυτή συνεχίζει τη δράση της , και το παρακράτος αυτό αποκτά την δική του δυναμική με είσοδο των μελών της σε πολλά καίρια σημεία του κρατικού μηχανισμού . Τον ίδιο χρόνο αρχίζουν οι πρώτες διώξεις από το ορθόδοξο χριστιανικό παρακράτος κατά των δασκάλων του Διαφωτισμού.

1845 : Επινοείται το σχιζοφρενές ιδεολόγημα του " Ελληνοχριστιανισμού" από τον Επτανήσιο λόγιο Σπυρίδωνα Ζαμπέλλιο,
και το 1850 αναγνωριζεται επίσημα η ρύθμιση του εκκλησιαστικού ζητήματος με ειδικό νόμο , που αναγορεύει την Συνοδο της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας "θεματοφύλακα" της πνευματκής και εθνικής ενότητας.

1853 : Πεθαίνει στις φυλακές του Σύρου αφωρισμένος και κατατρεγμένος ο δάσκλαος του Γένους Θεόφιλος Καίρης .

1856 : Αφορίζεται ο Ανδρέας Λασκαράτος ο συγγραφέας των " Μυστηρίων της Κεφαλλονιάς".

1859 : Καταδικάζεται ο ποιητής Παναγιωτης Συνοδινός για προσβολή της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας.

1874 : Εισάγεται στη Βουλή νομοσχέδιο, βάσει του οποίου οι ιερείς γίνοντο και δημοδιδάσκαλοι.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1870 το παρακράτος της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας, στην μακρόχρονη αναμέτρησή του με τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό βγήκε νικητής. Το παρακράτος αυτό φέρει την ολική ευθύνη για την εξάλειψη του "Ελληνισμού των Δύο ηπείρων και των Πέντε θαλασσών" με την υιοθέτηση της πολιτικής για την αναβίωση του Βυζαντίου ( Μεγάλη Ιδέα) , της οποίας κατάληξη ήτανη τεράστια συρρίκνωση του Ελλληνισμού ,κάτι που δεν είχε πετύχει κανένας κατακτητής !

Το παρακράτος αυτό της χριστιανικής θεοκρατίας με το σφιχαγκάλιασμα της Πολιτείας εισέδυσε στις θεμελιώδεις υπηρεσιακές και επιχειρηματικές λειτουργίες του κρατιδίου της "ρωμιοσύνης" και κατόρθωσε την οπισθοδρόμηση σε μια νεοβυζαντινού τύπου θεοκρατία με ορισμένα επιφανειακά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου κράτους.

Η πολιτική του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης με τις διαπλοκές της , η Διανόηση , η Δικαιοσύνη , μεγάλα κομμάτια της Οικονομίας κλπ εχουν την σφραγίδα της συμμέτοχής του παρακράτους της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας και της παρέμβασης αυτής κρυφά ή φανερά.

Προωθεί στην πολυτειακή εξουσία εύκολα χειραγωγήσιμους πολιτικούς, ημετέρους σε θέσεις κλειδια , για να στραγγαλίζουν κάθε δημιουργική δύναμη ήδη εν τη αναδύσει της και για να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ παντειδή προσκόμματα στην μόρφωση των ρωμιών με γνήσια Ελληνική Παιδεία.

Γ. Θ Χατζηθεοδώρου
Υφηγητής Πολυτεχνείου Άαχεν

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ;;;;;;; ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.....ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.....
ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...






Το «άγιο φως» που δεν άναψε ποτέ

Οι κατάρες απ τον Θεό της «αγάπης» Γιαχβέ

Η Βίβλος της ντροπής!! Ανθρωποθυσίες Γενοκτονίες & Κείμενα

Μίσους σε Παλαιά-Καινή Διαθήκη

Ο μισογυνισμός στον χριστιανισμό!! Απίστευτα κείμενα μίσους για την γυναίκα!!!

Ιησούς: Κήρυκας μίσους, διχασμού και ανθελληνισμού

Χριστιανικά εγκλήματα: Στο μοναστήρι Κερατέας καλόγριες δολοφόνησαν 150 παιδιά!!

Παυλιανισμός: Η Παγκόσμια Θρησκεία που ιδρύθηκε πριν δύο χιλιάδες χρόνια;

Η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού

Η δια εγκλημάτων επιβολή του ιουδαιοεβραιοχριστιανισμου. Ορθόδοξη Ιερά Εξέταση: Κτηνωδίες των πατριαρχείων Κωνσταντινούπολης και Μόσχας

Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης

Το χειρόγραφο της Προμηθέας: Τα διαχρονικά πάθη του Ελληνισμού.

Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων:

Η καταστροφή του Ελληνικού Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας

Καταστροφές Ελληνικών Ιερών από τον χριστιανικό φανατισμό

Η Θαμμένη Ελλάδα – Γιάννης Λάζαρης

Καταστροφές αρχαίων ναών και ποιες εκκλησίες χτίστηκαν πάνω τους.

Πλήρης οδηγός

Θεοδοσιανός κώδικας (Κατά ελλήνων)!

Ιουστινιάνειος κώδικας (Κατά ελλήνων)!

Ιουλιανός: Κατά χριστιανών

Η γενοκτονία 270.000 ελλήνων το 961 από τους βυζαντινοχριστιανούς κατακτητές!!!

Η αλήθεια για την εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού

Στο φως ο ομαδικός τάφος των σφαγιασθέντων Ελλήνων το 390 μ.κ.χ. στην Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη προδοσία της ορθοδοξίας το 1940

Φωτογραφίες με ρασοφόρους και γερμανούς

Ο ανθελληνικός ρόλος της Εκκλησίας επί Τουρκοκρατίας

Ὀρέστης πηλεύς: Ο εβραιοχριστιανισμός σαν ορθοδοξία, ρωμαιοκαθολικισμός, προτεσταντισμός, μασονία, σατανισμός, γιαχωβαδισμός, είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή επιβλήθηκε με τη σπάθη της εξουσίας από τις αρχές του τρίτου αιώνα

Ποιος κάλεσε τους Τούρκους στην Κύπρο;

Η ισχυρότερη πολιτική δύναμη σήμερα στον κόσμο είναι ο πάπας, οι ιμάμηδες των μουσουλμάνων, οι χαχάμηδες των εβραίων, οι σιχ και οι σουχ και οι Σέιχ-Σού και όλα τα τσάνταλα

Ο Ιστορικός εμπαιγμός για την άλωση της Νέας Ρώμης. Πως οι Χριστιανοί παρέδωσαν την Νέα Ρώμη στους Οθωμανούς και συνέχισαν την κυριαρχία τους στον Ελληνικό κόσμο καταπιέζοντας τους Έλληνες

Ιωάννης Χρυσόστομος... μέγας σκοταδιστής και ανθέλληνας!

Σπάνιο Ντοκουμέντο: Ο όρκος υποταγής των χριστιανών πατριαρχών στο σουλτάνο!! Η μεγάλη προδοσία της ορθοδοξίας στο έθνος!!

Από θεού η δουλεία του Γένους!!!!!! "Σοφά λόγια" του "Αγίου" Γέροντα Κοσμά του Αιτωλού. Κοσμάς Αιτωλός: Δεν είστε Έλληνες. Είστε Χριστιανοί και απάτριδες

Η προδοσία της Εκκλησίας – Ποιος είναι ο Γρηγόριος ο Ε΄;

Ο αφορισμός της Επανάστασης του 1821 από την Εκκλησία

Υπήρχαν, ή όχι κρυφά σχολεία επί τουρκοκρατίας;

Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας υπό Ιουδαιοχριστιανική κατοχή! "Ελληνικός Στρατός": Από φύλακες της πατρίδας κουβαλητές λειψάνων και εικόνων!!!!

Εθνική τράπεζα ποιου έθνους;;;

Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός - Οι αλήθειες πονάνε τους προσκυνημένους

Χριστιανισμός: Το εργαλείο του παγκόσμιου σιωνισμού για τον έλεγχο της "μάζας"!!

Χριστιανισμός και Εκκλησία: H φιλανθρωπία τους σαρώνει ό,τι άφησε όρθιο η οικονομία τους

Η παρακμή του Ελληνισμού ως συνέπεια της θεοκρατούμενης Ελλάδας. Του Ναύαρχου Αντώνιο Αντωνιάδη, Επίτιμο Αρχηγό Γ.Ε.Ν.

Βόμβα από το Βήμα: Πάνω από 214 εκατ. Ευρώ κάθε χρόνο για την μισθοδοσία ρασοφόρων

Η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ξεπερνά τα 5 τρις. ευρώ! Στο λαό τίποτα!

Το "ιερό" φαγοπότι άξιας πέντε δις. ευρώ των απατεώνων καλόγερων του άθλιου όρους

Οι χριστιανοφασίστες θα βάζουν στη φυλακή όσους κάνουν κριτική στον χριστιανισμό.

Πάπας Φραγκίσκος: «Μέσα σε κάθε χριστιανό υπάρχει ένας Εβραίος!»

Ορθοδοξία και Μισαλλοδοξία

Πως η χώρα της αριστοφανικής σάτιρας μεταλλάχθηκε στην 3η Θεοκρατία Παγκοσμίως!

"Μέγας" Κωνσταντίνος, Ιουστινιανός, Θεοδόσιος, οι σφαγείς των Ελλήνων, ψηφίστηκαν ως...μεγάλοι..."Έλληνες"!!!!!!!

Παπάς συμπαθεί περισσότερο τους άθεους παρά τους θρησκευόμενους

Κάνε μια εικόνα να κλάψει, μπορείς! Οι ειδωλολατρικές πρακτικές της ορθοδοξίας (προσθήκη παραρτήματος) ;

Παραγωγοί των θαυμάτων οι πωλητές μεταφυσικότητας. Γιατί δεν επεμβαίνουν εισαγγελείς;

Το Ισλάμ δεν είναι μόνον θρησκεία αλλά πολιτικό/οικονομικό & κοινωνικό σύστημα. Του Υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη

Συμβολισμός της Ελληνικής Σημαίας - Ολοκαύτωμα και γενοκτονία του Ελληνικού λαού από τα μέσα του 4ου αιώνα μ.χ. έως το έτος 1922

Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του «Αγίου» Όρους.. Α’- B

Ηθική Θρησκειών. Από την Ελευθεροτυπία της 18ης Μαρτίου του 2005

Έλληνας..1500 χρόνια απαγορεύονταν αυτή η λέξη με ποινή θανάτου

Η λειψανολατρεία στον χριστιανισμό. Όλα στην υπηρεσία της πίστεως και στο παγκάρι!!
Βιβλίο -"Ελλάς στον τάφο του Χριστιανισμού: Χριστιανισμός και Εκκλησία: Όλη η Αλήθεια"
https://nottochurch.blogspot.com/2016/04/blog-post.html


Φονικές και Σκοταδιστικές Θρησκείες της Ερήμου

Αγία Σιών, ΕλλαδοΜασονοΠαπαδοΙσραηλιστάν, ΕλλάδοΜασονοΠαπαδοΓιαχβεδιστάν, Μαριάμ, Γεσουά, "Γεσούα" (ישוע), στην πλήρη μορφή "Γεχοσούα" (יהושע) -σημαίνει ο «Γιαχβέ / Ιεχωβά είναι σωτηρία-, ανθελληνισμός, ανθελληνισμός, ανθελληνισμός, σκοτάδι μέσα στο σκοτάδι, γιαχβεδισμός, γιαχβεδισμός, γιαχβεδισμός, παπάδες, παπάδες, παπάδες, παπαδισμός, εθνοπροδοσίες, εθνοπροδοσίες, εθνοπροδοσίες, απάτες, απάτες, απάτες, μισογυνισμός, προσηλυτισμός, προσηλυτισμός, προσηλυτισμός, ιουδαιογιαχβεδοπαυλοσαουλοφλαβιοβαλεριοκωνσταντινοπαπαδογεσουαϊσμός, γιαχβέγονοι, εθνοπροδοσίες, εθνοπροδοσίες, εθνοπροδοσίες, γενοκτονίες εκατομμυρίων αρχαίων Ελλήνων οι οποίοι δεν ήθελαν να γίνουν ιουδαιοχριστιανοί, οι οποίοι δεν ήθελαν να γίνουν γιαχβέγονοι / γιαχοβάδες, απάτες, απάτες, απάτες, ιουδαϊσμός, ιουδαιογιαχβεδογεσουαϊσμός, ιουδαιογιαχβεδοπαπαδισμός, μωαμεθανισμός, χριστιανική κατάθλιψη, χριστιανική λειψανολατρεία, χριστιανική πτωματολατρεία και άλλα όλα σε αυτό το blog, όλα σε αυτή την ιστοσελίδα.

Όσο υπάρχουν φονικά έθιμα και παραδόσεις, όσο υπάρχει Εκκλησία Α.Ε., όσο υπάρχει ΙουδαιοΓιαχβεδισμός, ΙουδαιοΓιαχβεδοΠαυλοΣαουλοΦλαβιοΒαλεριοΚωνσταντινοΠαπαδοΓεσουαϊσμός και ΙουδαιοΓιαχβεδοΜωαμεθανισμός, όσο «άνθρωποι» θα τρώνε σάρκες, πτώματα, πρόσωπα, πόδια, χέρια, πλάτες, νεφρά, κεφαλές, συκώτια, αυτιά, γλώσσες, καρδιές, στομάχια, ουρές, έντερα, μωρά, παιδιά, γονείς όντων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος, δεν υπάρχει σωτηρία των ανθρώπων, δεν υπάρχει σωτηρία των ζώων, δεν υπάρχει σωτηρία του κόσμου.
πρώην νεκροπτωματοφονοζωοψαροσαρκοσκουληκοπαρασιτοφάγος κανίβαλος Βασίλης Καφαταρίδης

http://humanisticecology.blogspot.com/